Tilbyg

Drømmer du om en tilbygning?​

Hos Nytilbygning bygger vi nyt, bygger om og bygger til i blandt andet Roskilde, Køge, Slagelse og store dele af Nordsjælland, da vores byggefirma er beliggende i Roskilde. 

Uanset opgaven er det vigtigt for os, at vi finder en ideel løsning, der passer til dit behov og dine ønsker omkring en tilbygning. En til- eller ombygning giver nemlig mulighed for at indfri nogle af de boligdrømme, man har.

Måske I ønsker et ekstra børneværelse, hvis der er familieforøgelse på vej, eller måske I ønsker at få lavet en ekstra dimension til jeres eksisterende stue eller noget helt tredje. Uanset ønsket om tilbygning i jeres hus eller sommerhus, vil vi altid gøre vores til, at I bliver glade for det færdige produkt.

Vi har mange års erfaring med at bygge til

Her i forretningen har vi masser af erfaring med alverdens byggeopgaver, og vores portefølje spænder over alt fra byg af almindelige huse til arkitekttegnede projekter, ligesom vi også har udført en række mindre opgaver med tilbygning til eksisterende huse – eksempelvis i form af en udestue, garage og et anneks.

Hvis projektet måtte være mindre endnu, eksempelvis flytning af en væg, varetager vi ligeledes også gerne denne opgave. Næsten ingen opgaver, med hensyn til tilbygning, er for store eller små for os.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Priser på tilbygninger er meget individuelle, da de blandt andet afhænger af, hvor stor en tilbygning der er tale om, hvilke ønsker og krav I har til valg af materialer, og om der fx skal bygges køkken eller bad.

Hvis du derfor går med særlige tanker om en eventuel til- eller ombygning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at føre disse tanker ud i livet og give dig en konkret pris på projektet.


Kontakt os og få et godt tilbud

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 60 14 64 64 til en uforpligtende snak omkring renovering af hus. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på info@i-evvs.dk.

Formålet med tilbygningen kan være at tilføje ekstra plads til boligen, oprette et nyt værelse eller forbedre husets funktionalitet.

Tilbygningen vil påvirke det eksisterende byggeri, og det er vigtigt at tage hensyn til faktorer som bygningsreguleringer, æstetik og overensstemmelse med husets design.

Typen af tilbygning vil afhænge af formålet med tilbygningen og bygningsreguleringer. Det kan omfatte en tilføjelse af et værelse, en veranda, en udvidelse af køkkenet eller badeværelset eller et ekstra rum på loftet eller i kælderen.

Budgettet for tilbygningen vil afhænge af projektets omfang og krav. Det kan omfatte omkostninger til materialer, arbejdskraft, udstyr, tilladelser og godkendelser samt andre omkostninger forbundet med projektet.

Ring til os i dag, og vi kan give dig til estimat på dit projekts budget.

Tidsplanen for tilbygningen vil afhænge af projektets omfang, krav og kompleksitet. Det kan også påvirkes af faktorer som vejrforhold, eventuelle tilladelser og godkendelser, og om der er behov for at arbejdet skal udføres i etaper for at minimere forstyrrelsen af området.

Kontakt os og vi kan give dig et estimat på din tilbygnings tidsplan.

De krævede tilladelser og godkendelser vil afhænge af projektets specifikke krav og lokal lovgivning. Det kan omfatte byggetilladelser, tilsyn fra bygningsmyndighederne, godkendelser fra nabolaget og andre krav afhængigt af projektets placering og omfang. Det er vigtigt at undersøge og opfylde alle relevante krav, inden arbejdet påbegyndes.

Få et uforpligtende tilbud af Nytilbygning